Vad är en MJUK 404-fel och hur det påverkar rankningen av en webbplats

Ofta kommunicera med olika Internet marknadsförare och SEO-experter har kommit till slutsatsen att de inte ger betydelse för att MJUKA 404-fel. Det är, som alla syftade till att, som alltid, ROI, ROMI, KPI. Alla vill kyla innehållet. Ny plantering enligt den nya semantiska intentioner. Och naturligtvis, alla behöver en cool belinki. Där göra utan dem? Och, märkligt nog, ofta passera genom den vanliga tekniska problem som kan döda alla dina SEO-SMEO på rankan. En av dessa tekniska frågor är hur Googlebot att genomsöka webbplatsen (som det crawlit sida). I denna artikel kommer vi att tala om MJUKA 404-fel och hur mycket de påverkar din utveckling.

Detta är en standardsida för 404-fel i online-butiken f.ua. Varje tid visas felmeddelandet 404 eller Inte Finns, servern ska returnera standard HTTP-svar kod 404. Kod server svar 404 tyder på att han (server) gick inte att hitta den begärda WEBBADRESSEN. Denna kod anger vilken webbläsare och sökmotorer att sidan inte existerar. Innehållet på sidan, om någon, kommer att genomsökas av sökmotorer (det är skrivet i Google). I exemplet ovan, servern f.ua visar 404-sida för alla icke-existerande URL. Klart synlig speciellt utvecklad design, som presenterar lager i butiken så att användaren inte kan lämna platsen omedelbart. Det är vanlig praxis i e-Handel, där varje besökare. Tyvärr, de flesta av de yrkesverksamma som på något sätt är inblandade i processen av webbplatsen marknadsföring förstår inte vad meddelandet ”sidan kan inte hittas” – ingenting att göra med HTTP-svaret returneras från servern. Igen, betyder inte att sidan automatiskt definieras som 404-sida är bara en 404-meddelande Filen kunde Inte Hittas. Fel ”Mjuka 404” uppstår när: – en icke-existerande sida (eller sida som har tagits bort) inte återvända HTTP svar kod 404 på begäran av användaren eller bot; – en icke-existerande sida omdirigerar till en irrelevant sida, när sidan är tom, har inget innehåll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *