HTTP-webbläsare

Detta är en grundläggande lista över de skäl som du behöver för att flytta till ett säkert Protokoll. I en nära framtid kommer helt enkelt inte har stöd för HTTP-webbläsare.

Hur vill växla till HTTPS om det är viktigt att du Google. 25 populära frågorna 21 MAR Författare: Sergey Koksharov, 21/03/2017 8,622 och läser artikeln samlat de mest populära frågor och svar om att flytta sajten till HTTPS-version, samt användbara länkar för att underlätta din övergång. Om efter att ha läst de frågor du har och kommer fortfarande att lämna dem i kommentarerna. Vanliga frågor Behöver jag byta till HTTPS? Ja, för HTTPS du behöver för att gå. Oavsett du har en kommersiell webbplats eller informativt. Och oavsett vad han säger, alla deras tjänster de flyttade till HTTPS. De skäl som beskrivs i följande stycke. Varför behöver jag byta till HTTPS? En ranking faktor i Google Markerade som ”Betrodda” i Google Chrome och stödja moderna webbläsare Säkerhet när du arbetar med admin (och din redaktörer) den Bästa av beteendemässiga faktorer på mobila enheter om du använder ett offentligt Wi-Fi med Hjälp av Protokollet HTTP2 för att sidan laddas snabbare med hjälp av ”Arbetare” för att skicka Push-meddelanden Är det viktigaste lista över de skäl som du behöver för att flytta till ett säkert Protokoll. I en nära framtid kommer helt enkelt inte har stöd för HTTP-webbläsare. När du behöver gå? Det är bättre att gå till HTTPS så snart som möjligt. Men övergången kan vara oväntade problem, beroende på historia eller den tekniska funktioner av webbhotell. Därför måste du vara beredd på det värsta konsekvenserna och göra övergången av säsongen försäljning. Också, just nu (februari-Mars 2017) observerades små buggar zerkalschik Google och tillfällig förlust av webbplatser från det index som har nyligen bytt till HTTPS. Behovet av att övervaka situationen, och den här våren skulle jag inte röra något (om du Google för prioriterade sökmotor). Kan förbättra rankningen? Det kan bli bättre i Google, men kunde inte förbättra sig. I ofta observeras slapp. De flesta webbplatser som bytte till HTTPS nästan inte känner förändringar i trafiken. Endast några få kan skryta med tillväxt, fler webmasters klagar neddragning, det beror på historia, att ställa upp som värd, och riktighet i den övergången. Hur mycket kommer jag att förlora trafik, om det inte är hängande? Om du har hängande trafik, på Google är det oftast inte varar mer än 2 veckor i limning speglar kan vara fördröjd i 1-2 månader. Samtidigt förlorade cirka 20% av trafiken. Det är svårt att förutse allt på en gång, även om du arbetar på en färdig checklista. Därför är det bästa draget att göra under säsongen. Bättre plats att köra på HTTPS eller HTTP? För nya anläggningar är det bättre att köpa certifikat och driva projektet till HTTPS. I framtiden kommer förlora många problem. Ändra din domän, kan du gå direkt till https? Förändringen av domänen en förändring speglar den förändring av Protokollet är olika. Sökmotorerna behöver tid för att bearbeta förändring. Jag förespråkar att alla ändringar att göra i ett svep, men zerkalschik kommer att ta längre tid att klistra på webbplatser. Var ett exempel, när ägaren av en stor webbplats bytt domän zon, bytte till HTTPS och dessutom ändra CMS (förändring i strukturen på Webbadresser), limning av Google det varade i mer än 2 månader var det slapp på trafik och samtidig närvaro av flera speglar i indexet. Men det är svårt att säga hur många som skulle ta limning, om vi bröt processen i 2-3 etapper. För stora förändringar, du behöver bara mer tid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *