Om Blogg

Blogg seo-sm.se som ägnas åt frågor om SEO (sökmotoroptimering), SEM (search engine marketing), Internet advertising services och hela Internet marknadsföring, men med större betoning på Analytics. Författare av bloggen är för mig och min fru Iren (vid tillfället, Irina är mer av hjärnan).
Det material som presenteras för allmänheten, född från den studie av algoritmer för sökmotorer såsom Google och allt som hör till att optimera webbplatser, reklam, marknadsföring. Några av de seo-artiklar är endast en sammanfattning av andra verk, eller en översättning av de populära material som vi försöker sätta.
I hans artiklar vi försöker att matematiskt bevisa eller styrka vissa argument om hur sökmotorer för att Sökmotoroptimerare inte tror på tecken och visste uppenbarligen vad och hur, eller lätt skulle behöva någons godkännande för att kontrollera ett experiment. Vi övervakar kvaliteten på materialet och är intresserad av att utveckla din blogg och dess trovärdighet, vill också bo på denna webbplats var användbar för dig.
Om du har några förslag på att behålla den här bloggen, med idéer om nya artiklar och experiment eller observationer om hur den fungerar, vi kommer att vara glad, om du låter oss veta om det.

Сергей и Ирина Кокшаровы, авторы блога Devaka.ru